Avís Legal - Tentam uniformes
15836
page-template-default,page,page-id-15836,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

AVÍS LEGAL

DADES GENERALS

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la seva disposició les següents dades:
TENTAM UNIFORMES S.L, està domiciliada al carrer del Pedregar nº 6 2º1º 08202 Sabadell, amb CIF B66696469. Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Vol. 45230, Foli 11, Fulla 481103, Inscripció 1.
A la web www.tentamuniformes.com, hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu sobre les diferents àrees de la uniformitat laboral i escolar a les quals es dedica l’empresa.
El seu principal objectiu és facilitar als clients i al públic en general, la informació relativa a l’empresa, als productes i serveis que s’ofereixen.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporats a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de TENTAM UNIFORMES S.L.
Sempre es respectarà la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzats amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre a les sol•licituds que ens plantegi, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica.
Per exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel•lació haurà de dirigir-se a la seu de l’empresa carrer del Pedregar nº 6 2º1º 08202 Sabadell, escriure’ns al següent correu info@tentamuniformes.com o trucar al 645 67 22 79.

CONDICIONS D’ÚS

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.
Ser usuari de la web de www.tentamuniformes.com implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que fos no està d’acord amb aquestes condicions no continuï utilitzant aquesta web.
Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

RESPONSABILITATS

TENTAM UNIFORMES S.L no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol un altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent a la pàgina web del prestador.
No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, TENTAM UNIFORMES S.L es compromet a la retirada o si escau bloqueig d’aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.
Tampoc l’empresa es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del software instal•lat en l’ordinador de l’ internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a Internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.
Així mateix, TENTAM UNIFORMES S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, a qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.

PROPIETAT INTEL•LECTUAL I INDUSTRIAL

TENTAM UNIFORMES S.L. és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel•lectual referits als continguts que s’incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa.
Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de TENTAM UNIFORMES S.L.
Tota la informació que es rebi a la web, com a comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a TENTAM UNIFORMES S.L. de manera gratuïta. No ha d’enviar-se informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera.
Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de TENTAM UNIFORMES S.L. són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Solament apareixen a la web de TENTAM UNIFORMES S.L. a l’efecte de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol•licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que en ell es desenvolupa seran competents Jutjats de Sabadell, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.