Disseny - Tentam uniformes
12034
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-12034,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

TENTAM Uniformes

Disseny

A Tentam creiem que el disseny és una part fonamental de l’èxit d’un projecte.

És importantíssim donar un tret diferencial  a la uniformitat de les empreses,  és per aquest motiu que treballem amb les últimes tecnologies per poder oferir un projecte de disseny el més realista possible, amb la qual cosa els nostres clients podran veure la imatge de la seva uniformitat abans de ser confeccionada amb la màxima resolució.

PROJECTE DE DISSENY

Abans de llançar un projecte endavant es confecciona un book de disseny i es realitza una mostra de cada una de les peces per tal de que el nostre client doni el vist i plau  al projecte final. Ens agrada treballar conjuntament amb els nostres clients.

COMODITAT I TENDÈNCIES

Tenim un departament de disseny a l’avantguarda de la moda, estem presents a les principals fires de moda europees, per analitzar les tendències de la moda i de la uniformitat laboral, que sempre van relacionades.

Analitzem amb molta cura els colors de moda de cada temporada i sobretot ens centrem amb les últimes novetats en teixits del mercat.
TEIXITS DE QUALITAT

TENTAM uniformes és una empresa clarament avantguardista donant un èmfasi especial en el tema dels teixits.
Treballem teixits amb diferents prestacions depenent del sector, tenim una llarga experiència en diferents camps que ens fan ser coneixedors dels mercats en que treballem.

COL•LABORACIÓ CLIENTS

Garantim  una col·laboració molt estreta amb les empreses que dipositen la seva confiança en nosaltres per tal de crear una imatge adient que sigui plenament satisfactòria i diferenciada de la resta de la competència.

A TENTAM ESTEM PER AJUDAR LA TEVA EMPRESA

Necessites una nova imatge corporativa per la teva empresa? O renovar les peces que ja teniu?
Posat en contacte amb nosaltres i demana’ns assessorament.

Estarem encantats d’ajudar-vos.