Qui som - Tentam uniformes
15302
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15302,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

TENTAM Uniformes

Qui som

Tentam uniformes S.L. és una empresa que neix a Sabadell l’any 2016 fruit de la unió de professionals amb més de 15 anys d’experiència en el sector del vestuari professional, esportiu i corporatiu per a diversos col·lectius.

uniformes sabadell barcelona
CREIXENT AMB ELS NOSTRES CLIENTS

Ubicats al centre de Sabadell equipem a empreses, escoles, entitats esportives, associacions, etc. de tot el país. Creixem dia a dia amb tots els nostres clients i col·laboradors i ens adaptem a tota necessitat que els nostres clients puguin requerir.

uniformes sabadell
PRODUCTES DE QUALITAT

Ens caracteritzem per oferir productes de gran qualitat, per estar en un continu procés evolutiu de tot el que fa referència a nous teixits i processos productius, per donar un servei personalitzat posant un èmfasi especial en l’agilitat del servei per minimitzar els terminis d’entrega.

ASSESSORAMENT PERSONALITZAT

Oferim assessorament personalitzat a tots aquells que dipositen la seva confiança en nosaltres, per tal d’optimitzar els seus recursos, millorar la seva imatge i assolir un grau de satisfacció òptim tant de l’empresa com dels seus treballadors.

A TENTAM ESTEM PER AJUDAR LA TEVA EMPRESA

Necessites una nova imatge corporativa per la teva empresa? O renovar les peces que ja teniu?
Posat en contacte amb nosaltres i demana’ns assessorament.

Estarem encantats d’ajudar-vos.