Tentam Escoles - Tentam uniformes
15651
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15651,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

TENTAM

Escoles

TENTAM el vestuari per les escoles ocupa una part molt important del nostre negoci, coneixem de primera mà les prestacions que ha de tenir la roba pels nostres fills, resistència, disseny i comoditat.

Estem en constant desenvolupament de noves matèries, a l’avantguarda de nous teixits, sempre al corrent de les últimes novetats. Fabriquem a Catalunya, sempre apostant pels productes de proximitat per donar la màxima agilitat de servei.

vestuari escoles
ASSESSORAMENT

Tenim un departament de disseny, que desenvoluparà totes les idees i suggeriments que els nostres clients necessitin, així com assessorar i resoldre dubtes que tantes vegades apareixen a l’hora de concretar un disseny idoni que serà la imatge de l’escola durant un temps determinat, serà una imatge d’identitat pròpia i de reconeixement en l’àmbit social.

ESPECIALISTES EN ROBA ESPORTIVA

TENTAM som especialistes en la roba esportiva, xandalls, samarretes, dessuadores, etc.

Vestim casals d’estiu, escoles i associacions, proporcionant des de samarretes tècniques, a samarretes 100% coto, oferint articles altament competitius.

escoles
MATERIALS DE QUALITAT

Incorporem els logotips a les peces, brodats, serigrafies, i sublimacions sempre de qualitat.

Per nosaltres és de vital importància de què la insígnia l’escola no desaparegui amb les rentades, per això sempre utilitzem matèries primeres de garantia.

A TENTAM ESTEM PER AJUDAR LA TEVA EMPRESA

Necessites una nova imatge corporativa per la teva empresa? O renovar les peces que ja teniu?
Posat en contacte amb nosaltres i demana’ns assessorament.

Estarem encantats d’ajudar-vos.