Tentam Industrial - Tentam uniformes
15690
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15690,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

TENTAM

Industrial

A TENTAM Uniformes vestim al sector industrial, tant per els llocs de treball on es necessitin teixits tècnics com antiàcids, antiestàtics, ignífugs o antibacterians.

vestuari industrial
VESTUARI PROFESSIONAL

Som distribuïdors de les principals marques que són referents en el vestuari professional e industrial, i estem en constant desenvolupament de noves matèries, a l’avantguarda de nous teixits, sempre al corrent de les últimes novetats.

PERSONALITZACIÓ

Incorporem els logotips a les peces, brodats, serigrafies, i sublimacions sempre de qualitat. Per nosaltres és de vital importància de què la insígnia corporativa no desaparegui amb les rentades, per això sempre utilitzem matèries primeres de garantia.

DISSENY A MIDA

Tenim un departament de disseny, que desenvoluparà totes les idees i suggeriments que els nostres clients necessitin.
Donem un servei àgil i eficaç oferint un ampli ventall de possibilitats per optimitzar al màxim tots els recursos disponibles.

A TENTAM ESTEM PER AJUDAR LA TEVA EMPRESA

Necessites una nova imatge corporativa per la teva empresa? O renovar les peces que ja teniu?
Posat en contacte amb nosaltres i demana’ns assessorament.

Estarem encantats d’ajudar-vos.