Tentam Sanitat - Tentam uniformes
15676
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15676,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

TENTAM

Sanitat

TENTAM és una empresa dedicada a la uniformitat laboral i molt especialment al sector sanitari.

Ens esforcem diàriament per conèixer quines són les necessitats de les empreses que dipositen la seva confiança en nosaltres i així poder optimitzar tots i cada un dels recursos.

PRODUCTES DE QUALITAT

Ens caracteritzem per oferir productes de gran qualitat que permeten optimitzar la vida útil de les prendes i mantenir impertorbable la seva imatge durant un període més prolongat de temps.

TEIXITS TÈCNICS

Els nostres teixits conserven la imatge inicial, tant si són blancs com de color, es poden rentar a 85ºC i el color no es degrada, no transparenta i són ràpids i fàcils de planxar ja que pràcticament no s’arruguen.

SATISFACCIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Creiem que el vestuari professional ha de ser un element representatiu de cada empresa, destinem gran part del nostre esforç a aconseguir que el treballador se senti còmode, protegit, motivat i satisfet amb les nostres prendes i integrat dins la seva empresa.

A TENTAM ESTEM PER AJUDAR LA TEVA EMPRESA

Necessites una nova imatge corporativa per la teva empresa? O renovar les peces que ja teniu?
Posat en contacte amb nosaltres i demana’ns assessorament.

Estarem encantats d’ajudar-vos.